Cutremurător! Tânăra moartă în accidentul din Lugoj și-a prevestit moartea. Ce mesaj șocant a postat, înainte de tragedie

Publicat: 15/01/2020 | 12:28

Loredana Musta, tânăra de numai 26 de ani care a murit în cumplitul accident produs în Lugoj a postat un mesaj cutremurător pe contul ei de Facebook, cu puțin timp înainte de tragedie. Prietenii fetei au rămas împietriți de durere, dar mai ales de uimire, căci se pare că Loredana și-a prevestit, cumva, moartea.

Noaptea trecută, un cumplit accident a avut loc pe Valea Viilor, Lugoj. Loredana Musta, o tânără de numai 26 de ani și-a pierdut viața după ce a apăsat prea tare pedala accelerației, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat de mai multe ori. Fata a murit între fiarele contorsionate ale mașinii, după ce aceasta s-a prăbușit peste ea. Șocant pentru familia, dar și pentru prietenii Cristinei este faptul că tânăra a postat un mesaj pe contul ei de Facebook, prin care parcă și-a prevestit moartea.

„Să așteptăm momentul. Credeți în Dumnezeu! El ne va duce în locul în care merităm să fim. În cea mai simplă zi. Poate chiar atunci când ne așteptăm mai puțin.”, a scris Loredana în urmă cu ceva timp, pe Facebook.

Prietenii ei au fost în stare de șoc și au început să lase tot felul de comentarii, spunând că fata parcă și-a prevestit moartea. Imediat după ce au alfat de moartea Loredanei, apropiații au postat mesaje sfâșietoare pe rețeaua de socializare, în memoria ei.