Cutremurător! O bătrână a murit așteptând ambulanța

Publicat: 12/06/2020 | 10:27

Tragedie într-o localitate din județul Vaslui, unde o femeie de 73 de ani a murit în timp ce aștepta ambulanța. Mașina a rămas blocată de o viitură, iar când o altă ambulanță trimisă de dispecerat a ajuns, era prea târziu.

CITEȘTE ȘI: COSTIN MĂRCULESCU AR FI TRĂIT UN ADEVĂRAT CALVAR. “ÎMI ZICEA CĂ SE SIMTE BLESTEMAT” + “A MURIT SINGUR, CA UN…”

Bătrâna și-a găsit sfârșitul în locuința sa din satul Cârjoani, după ce ambulanța care fusese chemată prin 112 a rămas blocată de o viitură. Dispeceratul a trimis la caz o altă ambulanță, care a ajuns abia după o oră și jumătate. A fost prea târziu pentru biata femeie.

Femeia din satul Cârjoani suferea de diabet zaharat și avea nevoie de tratament. Familia a alertat serviciul de urgență, după ce aceasta și-a pierdut cunoștința. O ambulanță de la stația Bârlad a plecat spre locuința din Cârjoani, dar, după 20 de minute, nu și-a mai putut continua drumul. Mașina a rămas blocată la doar câțiva kilometric de locul unde bătrâna aștepta.

O bătrână a murit așteptând ambulanța oprită de viitură

Echipajul medical a comunicat situația, iar după alte zece minute, medicul a trimis la caz un alt echipaj. De această dată, însă prin stația Vaslui, astfel că drumul parcurs a fost de cel puțin trei ori mai lung, scrie libertatea.ro. (NU RATA: COSTIN MĂRCULESCU A MURIT. ULTIMA POSTARE A ACTORULUI: ”EU AM FURAT STARTUL LA TERASE!”)

Ambulanța care de această data venea de șa Vaslui a ajuns la locuința bătrânei după o oră și jumătate, în condițiile în care autosanitara din Stația Bârlad ar fi făcut până în Cârjoani, în condiții normale, doar o jumătate de oră. ”Din păcate, când am ajuns la caz, la ora 18.20, pacienta era decedată. Persoana care a sunat inițial la numărul de urgență 112 a spus că femeia de 73 de ani este inconștientă. Ulterior, a revenit și a spus că a intrat în comă, fiind cunoscută cu diabet”, a declarat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

Medicul de pe ambulanța din Stația Vaslui a anunțat Poliția, iar o anchetă a fost declanșată.