Cutremurător! Cum descrie un medic din Suceava epidemia de coronavirus: „Satana, e ceva de pe altă lume”

Publicat: 24/03/2020 | 14:49

Epidemia de coronavirus din România a fost luată la început în glumă de oameni. Nici după ce au intrat în vigoare noile măsuri drastice impuse de autorități, românii nu se potolesc și continuă să iasă din case, în ciuda tuturor recomandărilor făcute de poliție și medici.

În spitale, situația începe să fie una dramatică. Peste 103 cadre medicale au fost testate pozitiv cu Covid-19, iar specialiștii fac apel la înțelegerea oamenilor și le recomandă, în continuare, să nu părăsească locuințele, pentru a rămâne în siguranță.

În Suceava, 103 cadre medicale au fost testate pozitiv cu coronavirus. Pe Facebook, sora unui medic oncolog a lansat un apel disperat către toți cei care încă mai iau în glumă epidemia care se răspândește cu repeziciune și care a dus, pentru moment, la moartea a 8 persoane și la infectarea a peste 760 de oameni. Sora medicului oncolog a povestit, cu durere în suflet, că oamenii sunt extrem de indiferenți și în continuare huiduie cadrele medicale, care își riscă viața pentru a salva viețile altora.

„Când Corona devine atât de reală încât te sufocă și te doare literal fiecare bucățică de corp de teama celui iubit ție.
Situația din Suceava este strigătoare la cer. 70 de cadre medicale infectate.
Medici expuși fără nicun fel de echipament de protecție virusului ucigător care este, descris simplu, de sora mea, MEDIC ONCOLOG, ”Satana, e ceva de pe altă lume”.
Îmi tremură fiecare cm de corp și îmi doresc ca și ultimul idiot care încă mai are senzația că asta e doar o răceală, să înțeleagă că e un virus teribil și că oamenii ca SORA MEA au ales meseria asta să renunțe la intimitate, la viață personală, la timp liber, la nopți, la vacanțe, dar nu LA VIAȚĂ!!!!!
STAȚI ACASĂ!!!!! ÎNTELEGEȚI NU ESTE O GLUMĂ!

Orice medic din țara asta care va muri, va muri din cauza egoismului și prostiei absolute care definește poporul ăsta care numai de bici învață.
În vremuri de război nu ne batem joc de singurii care luptă. Îi protejăm. Oricum, Oricât. Cu orice preț.
Când sora ta, pe care ai purtat-o în brațe de la 1 săptămână îți spune, ”oricum sunt infectată, nu știu ce va fi” ai vrea să ai puterea sa proiectezi durerea asta în sufletele tuturor celor care se plimbă sfidător și se uită în scârbă la tine cel care porți mănuși la cumpărături sau le spui tuturor să stea DRACU ACASĂ!!!!!
NU vă bateți joc de cei care nu pot alege!” a scris sora medicului oncolog.