Cutremurător! Ce ultimatum a primit Maria Macsim Nicoară de la soțul ei înainte să ajungă în comă la spital! Anchetatorii au confirmat violențele la care era supusă de Codrin Nicoară

Publicat: 02/06/2020 | 10:59

S-au aflat noi informații cutremurătoare în cazul solistei de la Opera Națională Română Iași. Una dintre colegele Mariei Macsim Nicoară a dezvăluit sub protecția anonimatului ce ultimatum a primit aceasta de la soțul ei înainte să ajungă în comă la spital. S-a scurs aproape o lună de când mezzosoprana a stat la Terapie Intensivă și s-a luptat să trăiască împreună cu ajutorul medicilor, iar anchetatorii au confirmat violențele la care era supusă de Codrin Nicoară, un pianist cunoscut în Iași.

Citește și: Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară s-a trezit din comă. În ce stare se află acum

Ce ultimatum a primit Maria Macsim Nicoară de la soțul ei înainte să ajungă în comă la spital

Părinții și alte rude de-ale mezzosopranei Maria Macsim Nicoară au mărturisit într-un interviu oferit de curând că toate economiile ei s-au dus către vila în care locuia împreună cu soțul ei, Codrin Nicoară, în Aroneanu. Pe lângă bani, ea a investit și sentimente… își dorea enorm să aibă o casă în care să trăiască fericită. Din păcate, fericirea sa a fost de scurtă durată alături de pianistul care este mai tânăr decât ea, iar relația lor s-a răcit și problemele se iscau foarte ușor. Mai mult familia ei a subliniat că soțul său, Codrin Nicoară, i-ar fi dat un ultimatum… un termen limită ca să părăsească locuința din Aroneanu: vara aceasta. Artista de la de la Opera Națională Română Iași nu voia să facă acest lucru și, cu inima frântă de suferință și greutățile prin care trecea alături de partenerul ei de viață, le-a povestit și colegilor despre asta.

“Ea se temea să o ia de la capăt, să renunțe la tot. Ea a făcut foarte multe lucruri în casă, din banii ei. A mai trecut o dată printr-o relație din care a plecat cu mâinile în buzunar. Nu voia să se întâmple asta din nou și de aceea a ținut să rămână lângă Nicoară”, a dezvăluit una dintre colegele Mariei Macsim Nicoară pentru jurnaliștii de la bzi.ro.

Nu rata: Maria Macsim Nicoară, traumatizată de soțul ei: “Certurile erau zilnice, ajunsese practic sursa lui de venit. Știa de amantă”. Ce i-a interzis Codrin Nicoară în mod categoric sopranei

Anchetatorii confirmă ipoteza că pianistul Codrin Nicoară a fost violent cu soția lui

Încă de când s-a aflat de drama prin care trece îndrăgita mezzosoprană au fost persoane care au susținută că aceasta era victimă a violenței domestice. De altfel acesta este doar unul dintre motivele pentru care anchetatorii încearcă să afle dacă soțul ei, Codrin Nicioară, a fost cel care a găsit-o pe Maria Macsim Nicoară căzută pe scări sau ar fi împins-o. În plus, ambulanța a fost chemată la aproape opt ore de la incidentul nefericit, iar solista avea dureri cumplite și chiar a vorbit cu partenerul ei în timp ce agoniza.

Aceeași colegă a vedetei a susținut că a  observat de multe ori semne de violență pe corpul Mariei Macsim Nicoară.În plus, mulți dintre apropiații mezzosopranei cred că nu a fost niciun accident în acea seară fatidică, însă, anchetatorii nu sunt la fel de convinși și încă adună probe. Surse din cadrul anchetei au declarat că au fost stabilite două episoade de violență între soți, dar nu s-a putut stabili dacă în seara “accidentului” a existat un asemenea episod, conform sursei citată mai sus.

“Da, am văzut vânătăi pe corpul Mariei. Pe mâini și pe picioare. Nu mi-a spus clar că a bătut-o Nicoară, dar mi-a spus că era foarte violent…Jur că mi-a spus asta…Nu vorbea mereu despre ce i se întâmplă. Mi-a spus de divorț și am sfătuit-o să pună punct…”, a mai declarat colega de la Opera Națională Română Iași a talentatei mezzosoprane, potrivit bzi.ro.

Trauma Mariei Macsim Nicoară pare mai degrabă desprinsă dintr-un film polițist. Un film polițist pe placul lui Codrin Nicoară, au susținut mai mulți apropiați care au spus că pianistul este pasionat de asemenea pelicule, de acțiune și de cărțile din aceeași categorie. Desigur, totul poate fi o simplă coincidență… sau poate că nu!

Află și: Soțul sopranei Maria Macsim Nicoară a mințit în declarații! Ce amănunte le-au mai atras atenția anchetatorilor

Soprana Maria Macsim Nicoară are carieră splendidă, însă nu a avut noroc în dragoste

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară are 52 de ani și este doctor în muzică. Pe scenă Operei Naționale Române din Iași este solistă de aproape trei decenii. De-a lungul carierei, talentata soprană a participat la mai multe turnee în Europa și în Japonia.

Descoperă și: Primele imagini cu scara pe care Maria Macsim Nicoară a căzut! A fost deschis dosar pentru tentativă de omor, iar soțul sopranei și-a chemat avocatul

Înainte să devină soția lui Codrin Nicoară, metzzosoprana a mai fost căsătorită o dată. Primul mariaj a fost un eșec și, susțin apropiații ei, nici alături de cunoscutul pianist nu ar fi fost fericită. Cei doi se certau destul de puternic, iar în urma unor scandaluri, artista a fost bătută. Maria Macsim Nicoară le-ar fi mărturisit unor prietene că nu își dorește să mai trăiască alături de partenerul său de viață și că se teme să depună actele de divorț.

Pianistul Codrin Constantin Nicoară a absolvit cursurile Universității de Arte George Enescu și a fost exmatriculat de la doctorat de la UAGE, unde însă este profesor asociat. Eșecul l-ar fi marcat, cred unii dintre apropiații lui. Iar la Conservator, artistul este plătit cu ora.

“De şapte ani s-a chinuit să-şi ia doctoratul la Universitate (n.r.: UAGE). În urmă cu trei ani a fost dat afară, ca şi carte de muncă. Doctoratul său l-a ţinut aşa şapte ani. Nu s-a înţeles cu îndrumătorului, l-a schimbat, l-a schimbat şi pe următorul… Nu ştiu ce a fost zilele astea. Ştiu că el era extrem de ataşat de mama sa, şi din păcate, violent cu Maria”, a afirmat o altă prietenă apropiată a Mariei Macsim Nicoară, care și-a dorit și ea a vrut să-şi păstreze anonimatul.