Cutremurător! Ce scrisoare i-a adresat Maximilian Toader părintelui său, la un an de la moarte: „Tată, sper că ți-ai găsit liniștea”

Publicat: 03/08/2020 | 17:18

A trecut un an de la moartea afaceristului Marcel Toader. Fostul sportiv a murit vara trecută în urma unui infarct. Fiul lui a transmis luni o scrisoare pe internet în care i s-a adresat direct tatălui său.

Maximilian Toader, fiul de 24 de ani al lui Marcel Toader, și-a emoționat întreaga comunitate de pe Facebok atunci când a scris un mesaj extrem de dureros la un de la moartea marelui jucător de rugby.

„Tata, incă nu-mi vine să cred ca a trecut fix un an de când nu mai ești printre noi.

Nici acum nu pot să uit cea mai urâtă zi din viața mea când am primit vestea că ai murit! Să știi că sunt bine sănatos, vindecat dar cu multe cicatrici rămase in suflet!

Cu această întâmplare mi-am dat seama că am puterea să trec peste orice in viață iar lucrurile se așează ușor, ușor.

Sper că ești bine oriunde te-ai dus și mai sper că ți-ai găsit liniștea sufleteasca!

Ai grijă de tine și să știi că ai rămas adânc in inima mea!”, a transmis Maximilian Toader pe pagina personală de Facebook în dreptul unei fotografii cu mormântul tatălui său.

A trecut un an de la moartea lui Marcel Toader

CITEȘTE ȘI: Purtarea măştii de protecţie, obligatorie începând de marţi! Grecia a impus această măsură la bordul feriboturilor şi navelor

Marcel Toader și fiul său erau foarte apropiați

La începutul acestui an, Marcel Toader ar fi împlinit vârsta de 57 de ani. Maximilian a transmis în ziua nașterii tatălui său un alt mesaj cutremurător.

„Tată, azi împlineai 57 ani!
Azi trebuia să te sun, să-ti urez „la multi ani” și să facem un „un plan de bătaie” cu persoanele apropiate din viața ta, din păcate, nu mai am cui să-i spun toate aceste lucruri, așa că-ți urez liniște și să te distrezi oriunde ești!
Eu voi inchina un pahar in cinstea ta!
Ai grijă de tine!”, a scris pe data de 4 ianurie 2020 fiul lui Marcel Toader.

Citește și...