Cutremur la Pro TV din cauza coronavirusului. Las Fierbinți, scos din grilă. Ce se întâmplă cu emisiunile La Măruță și Vorbește Lumea

Publicat: 23/03/2020 | 08:31

Începând din această săptămână, Pro TV va aduce câteva modificări în grila de programe, măsuri ce vin pe fondul pandemiei de coronavirus. Postul a decis, astfel, amânarea difuzării mai multor show-uri, dar și întreruperea filmărilor pentru unele dintre ele, anunță paginademedia.ro.

Sunt schimbări ce vizează producții precum serialul Vlad, care nu se va mai vedea la TV, Imperiul leilor a dispărut din grilă, iar filmările pentru Las Fierbinți, Vlad, Ce spun românii, Pe bune? sau noul show Masked Singer au fost întrerupte. Și emisiunea România, te iubesc a fost suspendată.

VEZI AICI: ANUNȚ OFICIAL! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU GRILA KANAL D ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI DE CORONAVIRUS

Principalele schimbări în grila Pro TV

Filmările pentru producțiile înregistrate au fost oprite. Este vorba despre filmările pentru serialul Vlad. Totodată, serialul a fost oprit de la difuzare cu începere din 23 martie.

Alte producții la care au fost întrerupte filmările sunt Las Fierbinți, Ce spun românii, Pe bune?! și Masked Singer România.

În contextul pandemiei de Coronavirus, știrile nopții vor fi difuzate de luni până joi de la ora 22:30.

Vorbește lumea și La Măruță continuă emisiunile live de luni până vineri, dar vor fi fără invitați, doar cu intervenții live pe Skype.

NU RATA: UN MEDIC DE LA SPITALUL JUDEȚEAN COVASNA A FOST DEPISTAT POZITIV LA CORONAVIRUS: ”VOR FI PRELEVATE PROBE DE LA PERSOANELE CU CARE A INTRAT ÎN CONTACT”

Emisiunea de reportaje România, te iubesc a fost suspendată, din 22 martie. Postul va difuza emisiunea, dar cu reluări ale unor anchete mai vechi. „Începând de astăzi, 22 martie, duminca, la 18:00, telespectatorii vor revedea cele mai importante anchete pe care jurnaliștii emisiunii le-au realizat și care au avut un impact puternic la nivel de societate. Se vor redifuza anchete precum: „Vaslui, polul sărăciei”, „Fenomenul Italia” și „Prostie monumentală”, a anunțat Pro TV.

Grila Pro TV, începând din 23 martie

* Luni, sâmbătă și duminică: Pro TV va difuza filme artistice. Până acum, lunea era serialul Vlad, producție la care au fost întrerupte filmările

* Marți și joi: Las Fierbinți, episoade reluate din sezoanele trecute

* Miercuri: Emisiunea Gospodar fără pereche, difuzată până acum joia, după Las Fierbinți, a fost mutată miercuri. Difuzarea emisiunii Imperiul leilor a fost amânată.

* Vineri: Românii au talent, emisiune aflată în faza de preselecții, care are încă ediții filmate.