Cutremur la Pro TV! Andreea Esca și Mihai Dedu, pe „lista neagră”

Publicat: 10/01/2020 | 09:57

Un veritabil scandal de proporții are loc în aceste zile. Protagoniști sunt Andreea Esca, Mihai Dedu, dar și alți colegi de-ai lor de la Pro TV.

Prezentatoarea Știrilor Pro TV este chemată în instanță, la sfârșitul acestei luni, în cadrul unui dosar deschis de o doctoriţă care a stat trei luni la închisoare pentru că  a dat cu maşina peste un poliţist şi a fugit de la locul faptei.

Potrivit spynews.ro, Andreea Esca și colegii ei (printre care Mihai Dedu și Andreea Marinescu) trebuie să prezinte un document în care să explice clar când au fost postate pe internet şi, ulterior, şterse, articolele de presă care o vizau pe doctoriţa în cauză.

Admite cererea reclamantei de repunere a cauzei pe rol. Repune cauza pe rol. Încuviinţează pentru reclamantă proba cu înscrisurile aflate la dosarul cauzei. Încuviinţează pentru pârâţi proba cu înscrisurile aflate la dosarul cauzei şi ataşarea dosarului penal nr 6821/P/2013 aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti. Respinge proba cu interogatoriul reclamantei, solicitată de pârâţi, ca nefiind utilă soluţionării cauzei. Emite adresa către Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti pentru a ne comunica în copie certificată pentru conformitate cu originalul, dosarul penal nr 6821/P/2013, integral”, au decis magistraţii.