Cutremur în lumea interlopă! Ce a făcut Joe din Clanul Cocalarilor în pușcărie, după ce l-a măcelărit pe Bebino

Publicat: 17/02/2020 | 09:45

Acuzat de tentativă de omor, Cezar Petcu alias Joe din clanul Cocalarilor a fost trimis în spatele gratiilor de oamenii legii. Cu toate acestea, interlopul care l-a băgat în spital pe Bebino a pus la cale un plan pentru a mai putea vedea lumina zilei, din când în când, fiind convins că pedeapsa lui swe va întinde pe ani buni. 

Joe din clanul Cocalarilor, cel care l-a băgat în spital pe Bebino după ce l-a tăiat cu o macetă pe corp și la nivelul feței a ajuns la pușcărie. Mai mult, pentru că este acuzsat de omor, interlopul riscă să petreacă ani grei în spatele gratiilor. Cu toate aceste, chiar și aflat la răcoare, Cezar Petcu s-a gândit la un plan care i-ar putea aduce beneficii: câteva ieșiri din pușcărie.

Astfel, Joe a deschis un proces civil împotriva Poliţiei Rutiere, contestând o amendă primită anul trecut, scrie spynews.ro. Cel mai probabil, interlopul din clanul Cocalarilor a apelat la această metodă pentru a putea ieși periodic din arest, în funcție de termenele pe care le stabilește instanța. La începutul lunii ianuarie, între clanul sportivilor și cel al țiganilor a izbucnit un scandal de proporții. Cezar Petcu i-a aplicat mai multe lovituri de macetă rivalului său Bebino, iar în urma altercației, cel din urmă a ieșit extrem de șifonat. Bebino a fost transportat de urgență la spital, acolo unde și-a și petrecut ziua de naștere.

„La data de 9 ianuarie, în jurul orei 22:00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că la două unităţi spitaliceşti din Bucureşti s-au prezentat doi bărbaţi răniţi, cel mai probabil ca urmare a unei altercaţii”, a transmis Poliţia Capitalei, la momentul respectiv, despre scandalul dintre cei doi interlopi.