Cutremur în Iași: trei afaceriști, condamnați pentru că au făcut sex cu minore drogate. Procesul a durat 11 ani!

Publicat: 17/12/2019 | 11:37

Unul dintre cele mai importante dosare de trafic de persoane din Iași a fost finalizat, luni, de judecătorii ieșeni. Trei afaceriști cunoscuți în oraș au fost trimiși în închisoare de judecători, la finele unul proces care s-a întins pe o perioadă de 11 ani!

Astfel, Nicușor Coșuță a fost condamnat la 11 ani de închisoare cu executare, în timp ce Dorin Cohal şi Constantin Hitruc au primit 7, respectiv 4 ani de închisoare cu executare. Un al patrulea acuzat, Ionel Onofriciuc, a fost achitat.

Afaceriştii sunt doar câţiva dintre cei acuzaţi de DIICOT Iaşi că, la începutul anilor 2000, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu minore, într-o locuinţă a lui Coşuţă din Bârnova.

Ce acuzații li s-au adus

„Activitatea infracţio­nală a constat în faptul că, în perioada anilor 2003-2007, sus-numiţii, di­rect sau prin intermediari, racolau per­soane tinere de sex feminin, în majoritate minore, din mu­nicipiul Iaşi, pe care le ademeneau sub pretextul participării la petreceri organizate în imobilul din satul Pie­trărie, comuna Bârnova, aparţi­nând lui Coşuţă Nicuşor, după care atât ra­colatorii, cât şi alte persoane de sex masculin din anturajul acestora, de regulă parteneri de afaceri, şi împreună cu tinerele fete vizionau filme pornografice, fumau ţigări din câ­nepă şi narghilea, după care le determinau pe acestea să întreţină raporturi sexuale normale, câteodată orale şi anale, în schimbul unor sume de bani cuprinse între 50 şi 150 lei“, se arată în rechizitorul întocmit în 2008 de DIICOT Iaşi.

Sentința Curții de Apel Iași este definitivă. (NU RATA: O ELEVĂ DIN IAȘI IA TRIMIS IUBITULUI POZE CU EA DEZBRĂCATĂ! CE A URMAT…)