Cutremur în Familia Regală a Marii Britanii! Regina Elisabeta a II-a forțează divorțul Prințului Harry de Meghan Markle

Publicat: 02/03/2020 | 10:35

Conform celor care analizează separarea de Casa Regală a Marii Britanii a cuplului Prințul Harry – Meghan Markle, Regina Elisabeta a II-a ar face tot posibilul pentru ca divorțul despre care se vorbește de mai multe luni de zile să devină realitate. 

Nonconformista Meghan Markle este convinsă că Regina nu dorește altceva decât să se răzbune pe ea, iar prejudiciiLE pe termen lung trebuie luate în calcul. Meghan și Prințul Harry nu mai pot folosi titlurile de ”Altețe Regale” după ce s-au mutat în Canada, iar un apropiat al familiei a declarat, pentru US Weekly, că Harry și Meghan nici nu intenționează să aibă o atitudine contrară.

”Chiar dacă nu există o jursidicție a Biroului monarhiei sau a Cabinetului asupra titlului „regal” în afara țării, Ducele și Ducesa de Sussex nu intenționează să mai folosească numele ”Sussex Royal” – în interiorul UK sau oriunde altundeva -, odată ce se va petrece tranziția, în primăvara anului 2020”, a spus respectiva persoană. Conform aceleiași surse, Regina ar fi extrem de dezamăgită de retragerea celor doi, plus că ar face tot posibilul ca nepotul ei să divorțeze.

”Vor încerca să fie cei mai buni părinți pentru Archie”

De la distanță, Meghan Markle insistă în a spune că ea și Harry se vor situa deasupra tuturor ”meschinăriilor” și nu se vor concentra decât pe ”lucrurile bune”.

„Meghan a spus că ea și Harry vor continua să rămână deasupra oricărei gelozii și meschinării și se vor concentra asupra lucrurilor bune pe care le creează și vor încerca să fie cei mai buni părinți pentru Archie”, a mai spus sursa respectivă.