Cutremur în familia Clejanilor! Margherita, obligată să se interneze la dezintoxicare, pentru a scăpa de pușcărie

Publicat: 03/08/2020 | 09:15

La numai câteva zile de când s-a confirmat faptul că Margherita din Clejani a condus sub influența drogurilor atunci când a provocat accidentul din Capitală, familia cântăreței mai primește o lovitură! Se pare că, pentru a scăpa de închisoare, Marga este dispusă să se interneze într-o clinică de dezintoxicare.

În urma analizelor INML a ieșit la iveală faptul că Margherita a condus, la momentul producerii accidentului din Capitală, sub influența substanțelor interzise. Mai exact, consumase un cocktail de droguri, printre care si cocaină și LSD. Potrivit informațiilor oferite de playtech.ro, pusă acum în fața faptului împlinit și cu rezultatele analizelor în față, Marga a recunoscut că s-a drogat și este dispusă acum să se interneze la dezintoxicare, pentru a scăpa de închisoare.

“A recunoscut, însă, și de data aceasta a încercat să mintă, spunând că a consumat numai de două ori, Însă, amestecul de stupefiante pe care îl avea în sânge nu este al unui începător. Specialiștii spun că numai cineva al cărui organism este obișnuit cu drogurile de mult timp, ar fi putut suporta acel cocktail, care conținea și cocaină. Într-un final, a spus tot adevărul.

Va ajunge, cu siguranță, la dezintoxicare. Probabil că avocatul a sfătuit-o să facă acest lucru, pentru ca judecătorul să fie mai indulgent. Dacă nu mergea ea din proprie inițiativă, oricum ar fi obligat-o instanța”, ne-au declarat surse din anturajul familiei de la Clejani.

După ce s-a confirmat că fiica sa se droghează, Viorica din Clejani vorbește despre…invidie!

Deși a spus de nenumărate ori că fiica ei este extrem de cuminte și nu a admis niciodată faptul că Marga se droghează, Viorica din Clejani a primit, zilele trecute, cea mai cumplită veste: confirmarea faptului că Margherita chiar consumă substanțe interzise. 

Chiar și așa, pe contul său de Instagram, Viorica din Clejani a postat un mesaj tranșant pentru cei care îi critică fiica, asociind acest lucru cu, surpriză…invidia!

„Dacă ar exista un medicament pentru invidie, și l-aș vinde, într-o țară ca România, în doar câteva zile, aș face câteva milioane de euro. Asta, bineînțeles, dacă românii ar vrea să se trateze de o asemena boală, care echivalează cu nemiloasa boală: cancerul”, a scris Viorica de la Clejani pe Instagram.