Cuscra multimilionară a lui Hrebenciuc a divorțat de ”Nababul de la CFR” și s-a măritat (la 51 de ani) cu ex-ul Ramonei Bădescu și al Rocsanei Marcu!

Publicat: 25/02/2020 | 23:29

Mega-dezvăluiri marca D.A.S! La 51 de ani, cuscra multimilionară a lui Hrebenciuc s-a măritat din nou. După ce a divorțat de ”Nababul de la CFR” și-a găsit liniștea sufletească în brațele ex-ului Ramonei Bădescu și al Rocsanei Marcu. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații și imagini savuroase.(CITEȘTE ȘI: EX-IUBITUL LUI RĂZVAN CIOBANU IUBEȘTE (DIN NOU) LA NICI UN AN DE LA MOARTEA DESIGNERULUI?! AVEM IMAGINI EXCLUSIVE DE LA PRÂNZUL INTIM CU UN ALT BĂRBAT!)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan)a intrat în posesia unor imagini și amănunte uluitoare legate de noua poveste de iubire din ”lumea bună”, ce s-a oficializat în fața ofițerului de stare civilă.(NU RATA: BREAKING NEWS. VEDETA CARE A FĂCUT SENZAȚIE LA ANTENĂ ESTE ÎNSĂRCINATĂ! INFORMAȚII ÎN PREMIERĂ)

După aproximativ 14 ani de când a “rupt-o” definitiv cu “Nababul de la CFR”, Cristina Noaptes, cuscra multimilionară a lui Hrebenciuc, a decis să-și refacă viața sentimentală. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, recent, la 51 de ani, soacra lui Hrebe Jr. A spus din nou ”Da” în fața ofițerului de stare civilă.

Mai exact, Cristina Noapteș s-a măritat cu ex-ul Ramonei Bădescu și al Rocsanei Marcu, renumitul avocat Narcis Godeanu. Potrivit surselor noastre, cei doi și-au unit destinele departe de plaiurile mioritice… tocmai în Maurițius.(NU RATA: SE REPETĂ CAZUL CIOACĂ! FAMILIA CRIMINALULUI DIN CHITILA A CERUT TUTELA MINORILOR CRESCUȚI DE BUNICA MATERNĂ!)

Cuscra multimilionară a lui Hrebenciuc s-a măritat (la 51 de ani) cu ex-ul Ramonei Bădescu și al Rocsanei Marcu!

Cine e Cristina Noapteș? 

Cristina Noapteș este mama Irinei, soția lui Andrei Hrebenciuc. Multimilionara a fost căsătorită cu Alexandru Noapteș, fostul director al CFR Călători căruia în decembrie 2014 instanţa supremă i-a confiscat 1,4 milioane de euro, bani pe care nu i-a putut justifica. Căsnicia ”Nababului de la CFR” s-a destrămat în urmă cu aproximativ 14 ani. În anul 2006, în urma unui proces care s-a lăsat cu scântei, Cristina și Alexandru Noaptes au divorțat.

Ambii soți s-au acuzat reciproc de infidelitate, însă până la urmă, s-au înțeles, presa speculând că ”Nababul de la CFR” s-a temut ca soția lui să nu „dea din casă” în legătura cu afacerile pe care acesta le derula atunci. Se spune că una dintre condițiile puse de Cristina atunci a fost aceea de a nu se face partajul, pentru a putea controla averea uriașă a lui Alexandru. În schimb, fostul șef al CFR Calatori ar fi fost „iertat” de o pensie alimentară consistentă pentru fiica lor, care la vremea respectivă era minoră. Mai mult decât atât, fostul sot, Alexandru Noapteș, are un copil recent cu celebra Mădălina, fosta șefă de cabinet a lui Ludovic Orban pe când era ministru al Transporturilor. (VEZI ȘI: NUNTĂ + BOTEZUL FIULUI ”LA PACHET” PENTRU CELEBRUL FOTBALIST ROMÂN! DECLARAȚII ÎN PREMIERĂ: ”VOM AVEA O SUPER-PETRECERE… SUNT CEL MAI FERICIT!”)

Cristina Noaptes și Narcis Godeanu și-au unit destinele în Maurițius

Reputatul avocat s-a iubit cu Rocsana Marcu și cu Ramona Bădescu

Încă de la finele anului 2014, Rocsana Marcu era implicată într-o relaţie cu Narcis Godeanu. Cei doi nu-şi consumau povestea de dragoste în discreţie, ci se afişau fără probleme, semn că era ceva serios la mijloc. Prezentatoarea TV avea toate motivele să îşi dorească alături un bărbat precum Narcis, deoarece, pe lângă faptul că are un aspect fizic plăcut, bărbatul se învârte şi în cercuri selecte, dar se pare că relaţia lor nu a fost suficient de rezistentă şi s-au despărţit.

La doi ani după ce a ”rupt-o” cu sexoasa blondină, reputatul avocat a prins-o în mrejele iubirii pe Ramona Bădescu. Cu toate că părea o relație promițătoare, diva susținând că și-a găsit bărbatul potrivit, povestea lor de iubire s-a încheiat brusc după aproximativ un an.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)