Cursele de cai, un sport al elitelor, acum disponibil tuturor, la Superbet

Publicat: 07/04/2020 | 19:48

Într-o perioadă în care sporturile „de masă” lipsesc, din cauza coronavirusului Covid-19, pariorii din întreaga lume revin la „origini”. Da, la cursele de cai, unele dintre primele competiții din lume la care s-au făcut pariuri, încă din secolul XVI, în Marea Britanie.

UN SPORT AL ARISTOCRAȚILOR, LA ÎNDEMÂNA TUTUROR ACUM

Inițial, un sport rezervat doar aristrocraților, acum toată lumea poate paria la curse de cai din întreaga lume. Aceste pariuri nu puteau lipsi, așadar, nici din oferta Superbet. Deschide-ți un cont online la Superbet și pariază pe cursele de cai preferate!

Cursele de cai din America de Nord, prezente și în oferta Superbet, propun trei tipuri de pariuri, cunoscute ca „win”, „place” și „show”. Un pariu pe „win” înseamnă că pariezi pe un cal și, dacă acesta câștigă cursa, pariul tău e câștigător. La „place”, calul ales de tine poate să termine fie pe locul 1, fie pe locul 2, pentru ca pariul tău să fie câștigător. În fine, la „show”, câștigi în trei situații: calul ales de tine termină pe 1, 2 sau 3.

DOUĂ CURSE DE TRADIȚIE, ÎN NEBRASKA ȘI OKLAHOMA

Cursele de cai din oferta din această seară de la Superbet sunt două de tradiție în Statele Unite ale Americii: Fonner Park, în Nebraska, și Will Rogers Down, în Oklahoma.

Cursele încep în această seară, cu cele de la Will Rogers Park, de la 21:15, și continuă la noapte, cu Fonner Park, după miezul nopții.

Intră pe site-ul Superbet, alege-ți favoriții și plasează pariul care îți va aduce un super câștig. Instalează aplicația Superbet și te poți juca oricând și de oriunde!

CURSE DE CINCI STELE

În oferta Superbet, la cursele de la Fonner Park, Nebraska, ai cotă 2.60 pe Alpine Empire, 3.50 pe Go Chiva Go, și cote de 5.50 pe Doctor Hot și Sleepy Turtle. Vezi aici oferta Superbet pe Horse Racing Fonner Park!

La Will Rogers Down, Oklahoma, ai cotă 1.60 pe World și 2.80 pe Caliche Ridge, în prima cursă a serii. Ulterior, în a doua cursă, poți miza pe Cougar Country, cotă 2.90, pe Consumerconfidence, cotă 3.00, sau pe Cash Kitten, cotă 6.00.  Vezi aici oferta Superbet pe Horse Racing Will Rogers Down!

Autor Mihai Mateaș, pentru Superbet