Cursa a luat sfârșit pentru Alina Ceușan și Carmen Grebenișan! Blondele au fost eliminate de la Asia Express

Publicat: 08/04/2020 | 23:09

În această seară pentru încă o echipă aventura „Asia Express” a luat sfârșit. Ancora a fost roşie iar competiția s-a terminat pentru Carmen Grebenişan şi Alina Ceuşan.

În cursa pentru ultima șansă cele două blonde au luptat cot la cot cu două echipe puternice: Adda-Cătălin și Răzvan Fodor- Sorin Bontea. Cursa a fost una grea și deși fetele s-au descurcat exemplar au ajuns, din păcate, pe locul trei la Gina. (CITEȘTE ȘI: RĂZVAN FODOR, MĂRTURISIRI DESPRE ASIA EXPRESS! PRIN CE LUCRURI A TRECUT ȘI CUM A REUȘIT SĂ FACĂ FAȚĂ: „DUPĂ DOUĂ, TREI SĂPTĂMÂNI TE ÎNTREBI CE CAUȚI ACOLO”)

„Nu plânge, Gina! Am învățat că aici, la înmormântare, se face petrecere! A fost superb! Foarte faină experiența asta! Nu ne-am imaginat că vom ajunge atât de departe”, a spus Carmen Grebenișan.

Chiar dacă pentru ele aventura a luat sfârșit, cele două au plecat fericite că au putut să aibă parte de o asemenea experiență și că au ajuns până în acest moment al competiției. Și-au depășit limitele și au făcut față unor situații extrem de grele. (VEZI ȘI: LUPTA CONTINUĂ LA ASIA EXPRESS! ALEX ABAGIU ȘI RADU, PRIMII SEMIFINALIȘTI AI SEZONULUI TREI)

În acest moment, cursa de pe „Drumul Comorilor” se desfășoară în Taiwan, după ce etapa din Filipine s-a încheiat. Echipele formate din: Alex Abagiu-Radu, Speak-Ștefania, Răzvan Fodor-Sorin Bontea și Adda-Cătălin urmează să se lupte în semifinale.