Curs valutar BNR miercuri. Nu e păcăleală de 1 Aprilie. Câți lei costă azi 1 euro

Publicat: 01/04/2020 | 07:16

Banca Națională a României a anunțat, prin intermediul cursului interbancar afișat în această dimineață, valoarea pe care o înregistrează monedele azi, 1 aprilie. Euro și dolarul american sunt din nou în creștere, potrivit datelor oficiale, în timp ce lira sterlină este în scădere. 

Euro este din nou în creștere, anunță specialiștii! Potrivit informațiilor oferite de cursul interbancar din această dimineață, și dolarul american crește, iar spre deosebire de cele două monede, lira sterlină este în scădere.

Curs BNR euro

Euro se află într-o continuă creștere, după cum ne arată și azi cursu interbancar afișat în această dimineață. Moneda europeană înregistrează o valoare mult mai mare decât ieri, iar specialiștii sunt de părere că și în perioada următoare se va întâmpla la fel.

1 euro = 4.8362 lei

Curs BNR dolar american

La fel ca în cazul unui euro, și dolarul american este în creștere. Potrivit informațiilor oferite în această dimineață de curusl interbancar, moneda înregistrează și ea o valoare mai mare decât în ziua de ieri, 31 martie.

1 dolar american = 4.3866 lei

Curs BNR liră sterlină

Spre deosebire de un euro și un dolar, care azi sunt în creștere, lira sterlină pierde din valoare și este în scădere. Cu toate acestea, valoarea monedei se poate modifica până la ora 13, atunci când cursul valutar va fi actualizat și vor fi prezentate valorile fixe ale monedelor de azi, 1 aprilie.

1 liră sterlină = 5.4319 lei

Cursul valutar va fi actualizat la ora 13, atunci când vor fi afișate valorile exacte ale monedelor de astăzi, 1 aprilie.