Curs valutar BNR marți, 2 martie. Cât a ajuns să coste azi 1 euro

Publicat: 02/03/2021 | 07:31

Banca Națională a României a oferit cursul de referință de astăzi pentru toate monedele. Spre deosebire de ziua de ieri, euro este în creștere, ceea ce reprezintă o veste extrem de proastă pentru românii cu rate și chirii plătite în moneda europeană.

Vești proaste pentru români, în a doua zi de primăvară! Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, euro este în creștere astăzi, 2 martie, ceea ce reprezintă o adevărată problemă pentru cei care își plătesc ratele și chiriile în moneda europeană.

Dacă euro este în creștere, nu la fel se întâmplă și cu lira sterlină și dolarul american, căci cele două monede scad astăzi, 2 martie.

Cur BNR euro

Banca Națională a României a anunțat noul curs de referință pentru monede de astăzi, 2 martie. Spre deosebire de ziua de ieri, euro este în creștere și înregistrează o valoare mai mare, iar despre moneda europeană, specialiștii au menționat faptul că și în perioada următoare va fi în creștere.

1 euro = 4.8758 lei

Curs BNR dolar american

La fel ca în cazul unui euro, dolarul american crește și el astăzi, 2 martie. Moneda înregistrează o valoare mai mare față de cea din ziua precedentă, potrivit informațiilor oferite de cursul valutar interbancar.

1 dolar american = 4.0564 lei

Curs BNR liră sterlină

La fel ca în cazul unui dolar american, și lira sterlină cunoaște o scădere astăzi față de ziua trecută. Moneda înregistrează o valoare mai mare, potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României. Cu toate acestea, valorile monedelor se pot schimba până la ora 13, atunci când cursul valutar va fi actualizat și vor fi afișate valorile fixe ale acestora.

1 liră sterlină = 5.6269 lei