Curs valutar BNR joi, 29 aprilie. Cât a ajuns să coste azi 1 euro

Publicat: 29/04/2021 | 09:26

Banca Națională a României a transmis ultimele informații cu privire la valorile pe care le înregistrează monedele astăzi, 29 aprilie. Potrivit datelor afișate în cursul valutar interbancar, euro este din nou în creștere față de ziua precedentă.

Euro se apropie din nou de pragul de 5 lei, ceea ce reprezintă o veste proastă pentru toți românii cu rate și chirii plătite în moneda europeană. La fel se întâmplă și în cazul lirei sterline, căci și aceasta este în creștere față de ziua de ieri. În ceea ce privește dolarul american, altele sunt veștile din partea Băncii Naționale a României. Astăzi, 29 aprilie, moneda este în scădere.

Banca Națională a României informează că euro este din nou în creștere, iar specialiștii susțin că moneda europeană va continua, în perioada următoare, să înregistreze valori mari.

Curs BNR euro

Așa cum vă spuneam, potrivit informațiilor afișate în această dimineață în cadrul cursului valutar interbancar, euro este din nou în creștere. Banca Națională a României informează că moneda europeană înregistrează azi, 29 aprilie, o valoare mai mare decât cea de ieri.

1 euro = 4.9274 lei

Curs BNR dolar american

Dacă euro este în creștere, veștile sunt diferite în ceea ce privește dolarul american. Banca Națională a României informează că moneda are astăzi o valoare mai mică decât cea înregistrată în ziua precedentă.

1 dolar american = 4.0586 lei

Curs BNR liră sterlină

Astăzi, 29 aprilie, lira sterlină este și ea în creștere. Banca Națională a României informează că moneda înregistrează și ea o valoare mai mare decât cea de ieri.

1 liră sterlină = 5.6650 lei

Sursă foto: Pixabay