Curs valutar BNR joi, 26 martie. Vești tot mai proaste pentru români! Cât a ajuns să coste azi 1 euro

Publicat: 26/03/2020 | 07:22

Cursul valutar interbancar afișat în această dimineață a oferit informații în timp real despre valoarea pe care o înregistrează monedele azi, 26 martie. Potrivit ultimelor date, euro este din nou în creștere astăzi, pe când dolarul american și lira sterlină sunt în scădere.

Vești proaste pentru toți românii! Astăzi, un euro este din nou în creștere și înregistrează o valoare mai mică decât ieri, 25 martie. Pe de altă parte, dolarul american și lira sterlină se prăbușesc și înregistrează valori mai mici, informează Banca Națională a României.

Curs BNR euro

Spre deosebire de ziua de ieri, euro este din nou în creștere, ceea ce este o veste extrem de proastă pentru toți românii cu chirii și rate în euro. Moneda înregistrează azi o valoare mult mai mică decât cea de ieri, 25 martie.

1 euro = 4.8339 lei

Curs BNR dolar american

Dacă euro este în creștere, dolarul american este astăzi în scădere, potrivit datelor afișate în această dimineață de curusl interbancar. Moneda înregistrează o valoare mult mai mică decât cea de ieri.

1 dolar american = 4.4289 lei

Curs BNR liră sterlină

Și lira sterlină este în scădere! Potrivit informațiilor oferite de cursul interbancar din această dimineață, moneda înregistrează o valoare mai mică decât cea de ieri, 25 martie. Cu toate acestea, datele s-ar putea modifica până la ora 13, atunci când cursul valutar va fi actualizat.

1 liră sterlină = 5.2532 lei