Curs valutar BNR joi, 13 mai. Veste proastă pentru români: Cât a ajuns să coste azi un euro

Publicat: 13/05/2021 | 11:12

Banca Națională a României a transmis ultimele informații cu privire la valorile pe care le au astăzi monedele. Potrivit acestora, euro este din nou în creștere, ceea ce reprezintă o veste extrem de proastă pentru românii care plătesc ratele și chiriile în moneda europeană.

Moneda europeană este din nou în creștere, potrivit ultimelor informații afișate de Banca Națională a României. Euro se apropie de pragul de 5 lei, spre deosebire de celelalte monede, care sunt în scădere astăzi, 13 mai.

Așa cum vă spuneam, euro crește astăzi și are o valoare mai mare decât cea înregistrată în ziua precedentă. Pe de altă parte, dolarul american și lira sterlină sunt în scădere.

Curs BNR euro

Potrivit informațiilor afișate în cadrul cursului valutar interbancar din această dimineață, euro este din nou în creștere față de ziua precedentă. Moneda europeană înregistrează o valoare mai mare decât ieri, 12 mai și specialiștii susțin că va fi într-o continuă creștere.

1 euro = 4.9264 lei

Curs BNR dolar american

Dacă euro este în creștere astăzi, nu la fel se întâmplă și cu dolarul american. Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, moneda este în scădere și înregistrează o valoare mai mică decât cea din ziua precedentă.

1 dolar american = 4.0714 lei

Curs BNR liră sterlină

La fel ca în cazul unui dolar american, lira sterlină este și ea în scădere. Astăzi, potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, moneda are o valoare mai mică decât cea din ziua precedentă. Valorile monedelor se pot modifica până la ora 13, atunci când cursul valutar va fi actualizat și vor fi afișate valorile lor fixe.

1 liră sterlină = 5.7266 lei

Sursă foto: Pixabay