Curs valutar BNR 9 martie 2020. Dezastru pe piața bancară din România. Euro a atins maximul istoric. Câți lei costă azi moneda europeană

Publicat: 09/03/2020 | 07:28

Banca Națională a României a afișat în această dimineață cursul valutar interbancar în cadrul căruia au fost prezentate valorile provizorii ale monedelor de astăzi, 9 martie. Euro a atins un nou prag istoric, iar potrivit specialiștilor, moneda este într-o continuă creștere!

Este dezastru pe piața bancară din România și o veste extrem de proastă pentru toți românii cu chirii și rate în euro, căci moneda europeană a atins din nou un prag istoric. Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, euro crește, iar dolarul american și lira sterlină sunt în scădere.

Curs BNR euro

Un euro costă astăzi mai mult de, 4,8 lei și a atins din nou un prag istoric! Specialiștii sunt de părere că moneda europeană o să fie într-o continuă creștere, din păcate pentru toți cei care plătesc chirii și rate în euro.

1 euro = 4.847 lei

Curs BNR dolar american

Spre deosebire de euro, dolarul american scade astăzi, 9 martie și înregistrează o valoare mai mică decât cea de vineri, potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, în această dimineață, prin intermediul cursului valutar interbancar.

1 dolar american = 4.2235 lei

Curs BNR liră sterlină

Și lira sterlină se află în aceeași situație ca dolarul american. Moneda înregistrează o valoare mai mică decât cea de vineri și este în scădere, potrivit cursului valutar interbancar afișat în această dimineață.

1 liră sterlină = 5.5207 lei

Cancan.ro vă oferă zilnic informații exacte despre cursul valutar și despre valoarea pe care o înregistrează monedele, în fiecare zi. Cursul valutar va fi actualizat la ora 13:00, atunci când va fi afișată valoarea fixă a monedelor.