Curs valutar BNR 9 iunie 2020. Nu e banc. Câți lei costă astăzi 1 euro

Publicat: 09/06/2020 | 08:24

Banca Națională a României a transmis ultimele informații cu privire la cursul valutar de astăzi, 9 iunie. Potrivit datelor afișate în cadrul cursului valutar interbancar, euro este din nou în creștere, în timp ce dolarul american și lira sterlină scad.

Cursul valutar interbancar afișat în această dimineață a oferit informații de ultim moment, în timp real, cu privire la valoarea pe care o înregistrează monedele astăzi, 9 iunie.

Curs BNR euro

Spre deosebire de ziua de ieri, euro este din nou în creștere, ceea ce reprezintă o veste extrem de proastă pentru toți românii cu credite și rate plătite în moneda europeană. Euro înregistrează azi, 9 iunie, o valoare mult mai mare față de cea din ziua precedentă.

1 euro = 4.8358 lei

Curs BNR dolar american

În timp ce euro este în creștere, dolarul american este în scădere. Potrivit informațiilor oferite de cursul valutar interbancar, moneda înregistrează o valoare mai mică decât cea de ieri.

1 dolar american = 4.2695 lei 

Curs BNR liră sterlină

La fel ca în cazul unui dolar american, lira sterlină este și ea în scădere și înregistrează o valoare mai mică decât cea de ieri. Cu toate acestea, valoarea monedelor se poate schimba până la ora 13, atunci când cursul valutar este actualizat și este afișată valoarea fixă a monedelor, din ziua de azi.

1 liră sterlină = 5.3923 lei