Curs valutar BNR 9 aprilie 2020. A treia zi consecutivă de creștere pentru euro! Cât costă azi moneda europeană

Publicat: 09/04/2020 | 07:20

Banca Națională a României a oferit informații în această dimineață cu privire la valoarea pe care o înregistrează monedele astăzi, 9 aprilie. Euro crește din nou, dar haideți să vedem și ce valori înregistrează celelalte monede!

Potrivit informațiilor cursului valutar interbancar afișat în această dimineață, euro se află în creștere pentru a treia zi consecutivă. Lira sterlină este și ea tot în creștere, în timp ce astăzi, 9 aprilie, dolarul american îș pierde din valoare și înregistrează mai puțin decât ieri.

Curs BNR euro

Euro este în creștere pentru a treia zi consecutivă! Moneda europeană înregistrează astăzi o valoare mai mare decât cea de ieri, 8 aprilie, potrivit informațiilor din cadrul cursului valutar interbancar, afișat în această dimineață.

1 euro = 4.8331 lei

Cur BNR dolar american

Spre deosebire de un euro, dolarul american scade astăzi. Banca Națională a României informează că moneda înregistrează o valoare mai mică decât cea prezentată ieri în cadrul cursului valutar.

1 dolar american = 4.4665 lei

Curs BNR liră sterlină

L fel ca în cazul unui euro, și lira sterlină creștere astăzi! Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, moneda înregistrează o valoare mai mare decât cea din ziua precedentă, însă aceasta s-ar putea modifica până la ora 13, atunci când va fi actualizat cursul valutar și prezentate valorile exacte ale monedelor de astăzi, 9 aprilie.

1 liră sterlină = 5.5126 lei