Curs valutar BNR 8 aprilie 2020. Vești proaste pentru români. Euro face un nou pas spre 5 lei

Publicat: 08/04/2020 | 07:14

Banca Națională a României a transmis noul curs de referință al monedelor pentru astăzi, 8 aprilie. Euro face un nou pas spre valoarea de 5 lei, iar dolarul american și lira sterlină cresc și ele.

Vești proaste pentru toți românii care își plătesc ratele și chiriile în euro! Moneda europeană este din nou în creștere azi, 8 aprilie și se apropie tot mai mult de pragul de 5 lei. Dolarul american este și el în creștere și la fel se întâmplă și în cazul lirei sterline.

Curs BNR euro

Potrivit informațiilor afișate de cursul interbancar din această dimineață, euro este din nou în creștere. În plină pandemie de coronavirus, moneda europeană se apropie de valoarea de 5 lei.

1 euro = 4.8318 lei

Curs BNR dolar american

La fel ca în cazul unui euro, și dolarul american este astăzi în creștere. Banca Națională a României informează că moneda înregistrează o valoare mult mai mare decât cea de ieri, 7 aprilie.

1 dolar american = 4.4482 lei

Curs BNR liră sterlină

Și lira sterlină tot în creștere este astăzi, 8 aprilie, după cum se transmite în cursul valutar interbancar afișat în această dimineață. Cu toate acestea, valoarea monedelor se poate schimba până la ora 13, atunci când cursul valutar va fi reactualizat și vor fi afișate valorile fixe pe care le înregistrează monedele astăzi.

1 liră sterlină = 5.4769 lei