Curs valutar BNR 7 aprilie 2020. Nu e o eroare. Câți lei costă azi 1 euro

Publicat: 07/04/2020 | 07:12

Banca Națională a României a oferit informații în timp real vizavi de valoarea pe care o înregistrează astăzi monedele. Spre deosebire de ziua precedentă, euro este din nou în creștere și la fel se întâmplă și în cazul lirei sterline, singura monedă care pierde teren fiind dolarul american.

Cursul interbancar afișat în această dimineață oferă informații în timp real despre valoarea pe care o înregistrează monedele astăzi, 7 aprilie. Spre deosebire de ziua de ieri, euro marchează din nou o creștere și la fel se întâmplă și în cazul lirei sterline. Dolarul american este în scădere azi!

Curs BNR euro

Euro se află din nou pe pantă crescătoare, după cum informează Banca Națională a României! Potrivit datelor afișate de cursul interbancar din această dimineață, moneda europeană înregistrează o valoare mai mare decât cea de ieri.

1 euro = 4.8328 lei

Curs BNR dolar american

Dacă euro este în creștere, Banca Națională a României nu are aceleași vești și despre un dolar american. Moneda scade astăzi, 7 aprilie și înregistrează o valoare mai mică decât cea din ziua de ieri.

1 dolar american = 4.4686 lei

Curs BNR liră sterlină

Lira sterlină, la fel ca în cazul unui euro, este în creștere astăzi! Potrivit ultimelor informații afișate de Banca Națională a României, moneda înregistrează azi, 7 aprilie, o valoare mai mare decât cea de ieri, 6 aprilie. Cu toate acestea, valorile tuturor monedelor se pot modifica până la ora 13, atunci când va fi actualizat cursul valutar și vor fi afișate valorile fixe ale acestora.

 1 liră sterlină = 5.4801 lei