Curs valutar BNR 6 mai 2020. Moneda europeană se prăbușește! Cât costă azi 1 euro

Publicat: 06/05/2020 | 07:15

Banca Națională a României a oferit informații în timp real despre valoarea pe care o înregistrează monedele astăzi, 6 mai. Euro se prăbușește pentru a treia zi la rând, în timp ce dolarul american și lira sterlină sunt în creștere. 

Cursul valutar interbancar afișat în această dimineață a oferit informații în timp real despre valoarea monedelor de astăzi, 6 mai. Pentru a treia zi la rând, euro scade dramatic, spre bucuria tuturor românilor cu rate și chirii în euro. Pe de altă parte, dolarul american și lira sterlină cresc!

Curs BNR euro

Euro este din nou în scădere, potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României. Pentru a treia zi la rând, moneda europeană se prăbușește și pierde teren în fața leului, spre bucuria tuturor românilor.

1 euro = 4.8265 lei

Curs BNR dolar american

Dacă euro este în scădere, situația este diferită în cazul dolarului american! Moneda crește astăzi, 6 mai și înregistrează o valoare mai mare decât cea din ziua precedentă.

1 dolar american = 4.4550 lei

Curs BNR liră sterlină

La fel ca în cazul unui dolar american, și lira sterlină crește astăzi! Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României prin intermediul cursului valutar interbancar, moneda înregistrează o valoare mai mare față de cea din ziua precedentă.

1 liră sterlină = 5.5359 lei