Curs valutar BNR 6 aprilie 2020. Cât a ajuns să coste astăzi 1 euro. Toate celelalte monede se prăbușesc!

Publicat: 06/04/2020 | 07:20

Banca Națională a României a oferit informații de ultimă oră cu privire la valoarea pe care o au monedele astăzi, 6 aprilie. Potrivit datelor afișate în cadrul cursului interbancar, euro este în creștere din nou, în timp ce toate celelalte monede se prăbușesc!

Începutul acestei săptămâni marchează o nouă creștere pentru moneda europeană! Banca Națională a României informează prin intermediul cursul interbancar afișat în această dimineață că euro este singura monedă aflată pe pantă crescătoare, în timp ce toate celelalte se prăbușesc!

Curs BNR euro

Euro este din nou în creștere, după cum informează Banca Națională a României! Moneda europeană are o valoare mult mai mare azi, 6 aprilie, decât cea înregistrată vineri.

1 euro = 4.8332 lei

Curs BNR dolar american

Spre deosebire de euro, dolarul american este în scădere azi, 6 aprilie! Moneda înregistrază o valoare mult mai mică față de ziua de vineri, potrivit informațiilor oferite de cursul interbancar afișat în această dimineață.

1 dolar american = 4.4669 lei

Curs BNR liră sterlină

La fel ca în cazul dolarului american, și lira sterlină este în scădere! Banca Națională a României informează că valoarea de azi a monedei este mult mai mică față de cea înregistrată vineri. Cu toate acestea, datele se pot modifica la ora 13, atunci când va fi afișat cursul fix al monedelor de azi.

1 liră sterlină = 5.4661 lei