Curs valutar BNR 5 martie 2020. Leul, în cădere liberă! Cât costă astăzi 1 euro

Publicat: 05/03/2020 | 07:36

Banca Națională a României a oferit informații în timp real cu privire la valorile pe care le înregistrează monedele astăzi, 5 martie. Euro este într-o continuă creștere, după cum au anunțat specialiștii zilele trecute. Leul pierde din nou teren, iar lira sterlină și dolarul american sunt și ele în creștere, potrivit informațiilor oferite de cursul valutar interbancar. 

Cursul valutar interbancar afișat în această dimineață a oferit informații în timp real cu valoarea monedelor de azi, 5 martie. Euro este din nou în creștere și la fel se întâmplă și în cazul dolarului american și al lirei sterline.

Specialiștii susțin că euro va fi în creștere și zilele următoare și chair va atinge un nou prag istoric.

Curs BNR euro

Azi, 5 martie, euro este din nou în creștere! Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, moneda câștigă din nou teren și are o valoare mai mare decât cea înregistrată ieri.

1 euro = 4.8053 lei

Curs BNR dolar american

Și dolarul american este în creștere și are o valoare mult mai mare decât cea de ieri. Specialiștii susțin că moneda va crește și în zilele ce urmează. În acest moment, dolarul american a depășit cota de 4,3 lei.

1 dolar american = 4.3145 lei

Curs BNR lira sterlină

Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, lira sterlină este și ea în creștere. Azi, 5 martie, moneda are o valoare mai mare, care s-ar putea schimba, însă, până la ora 13, atunci când vor fi afișate datele exacte ale valorilor tuturor monedelor, după actualizarea cursului valutar.

1 liră sterlină = 5.5540 lei