Curs valutar BNR 4 iunie. Românii au crezut că nu văd bine! Câți lei costă azi 1 euro

Publicat: 04/06/2020 | 07:23

Banca Națională a României a făcut precizări de ultim moment cu privire la valoarea pe care o înregistrează monedele astăzi, 4 iunie. Euro este din nou în creștere, potrivit datelor și la fel se întâmplă și în cazul dolarului american și al lirei sterline. 

Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, euro este din nou în creștere, din nefericire pentru toți românii cu rate și chirii plătite în moneda europeană.

La fel se întâmplă și în cazul unui dolar american și al lirei sterline, căci și acestea înregistrează valori mai mari decât ieri și sunt în creștere.

Curs BNR euro

Euro este din nou în creștere, potrivit informațiilor oferite de cursul valutar interbancar afișat în această dimineață. Spre deosebire de ziua de ieri, moneda europeană înregistrează o valoare mult mai mare și specialiștii sunt de părere că va fi în creștere și zilele următoare.

1 euro = 4.8258 lei

Curs BNR dolar american

La fel ca în cazul unui euro, și dolarul american este tot în creștere. Spre deosebire de ziua precedentă, moneda înregistrează o valoare mult mai mare, potrivit datelor afișate de cursul valutar interbancar afișat în această dimineață.

1 dolar american = 4.3041 lei

Curs BNR liră sterlină

Euro crește, dolarul american crește, iar lira sterlină…crește și ea! Cursul valutar interbancar informează că lira sterlină este și ea tot în creștere, înregistrând o valoare mai mare decât cea de ieri, 3 iunie.

1 liră sterlină = 4.3041 lei