Curs valutar BNR 31 martie 2020. Euro le dă bătăi de cap românilor! Ce valoare înregistrează azi

Publicat: 31/03/2020 | 07:17

Banca Națională a României a oferit informații în timp real cu privire la starea monedelor de astăzi, 31 martie. Euro se menține pe pantă crescătoare și la fel se întâmplă și cu dolarul american. Pe de altă parte, lira sterlină scade azi și înregistrează o valoare mai mică.

Veștile continuă să fie proaste pentru românii cu credite și chirii în euro, mai ales în contextul epidemiei de coronavirus. Moneda europeană se menține în creștere și la fel se întâmplă și în cazul unui dolar american. Pe de altă parte, potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României prin intermediul cursului valutar interbancar, lira sterlină scade.

Curs BNR euro

După cum v-am spus, euro le dă astăzi mari bătăi de cap românilor, căci valoarea monedei europene nu prea vrea să scadă, așa cum se poate vedea în cadrul cursului interbancar, afișat în această dimineață de Banca Națională a României.

1 euro = 4.8300 lei

Curs BNR dolar american

Tot în creștere este și dolarul american! Potrivit datelor existente în cadrul cursului valutar interbancar afișat în această dimineață, moneda înregistrează o valoare mai mare decât cea de ieri, 30 martie.

1 dolar american = 4.3821 lei

Curs BNR liră sterlină

Dacă euro și dolarul american sunt în creștere, acest lucru nu se aplică și în cazul lirei sterline. Specialiștii informează că moneda este în scădere azi, 31 martie, comparativ cu ziua de ieri.

1 liră sterlină = 5.4055 lei

Cursul valutar va fi actualizat la ora 13, atunci când vor fi afișate valorile exacte ale monedelor de astăzi, 31 martie.