Curs valutar BNR 30 martie 2020. Vești proaste în plină pandemie. Câți lei costă azi 1 euro

Publicat: 30/03/2020 | 07:14

Vești proaste pentru români, în plină pandemie de coronavirus! Banca Națională a României a afișat în această dimineață cursul interbancar și toate mondele sunt în creștere, iar leul pierde din nou teren!

Banca Națională a României a oferit informații de ultimă oră cu privire la valoarea pe care o înregistrează monedele azi, 30 martie. Leul se devalorizează, în timp ce euro, dolarul american și lira sterlină sunt în creștere.

Curs BNR euro

Vești proaste pentru toți românii care au chirii și rate în euro! Moneda europeană este din nou în creștere și înregistrează azi, 30 martie, din nou peste 4,8 lei, potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României.

1 euro = 4.8351 lei

Curs BNR dolar american

La fel ca în cazul unui euro, și dolarul american este tot în creștere, potrivit cursului interbancar afișat în această dimineață.

1 dolar american = 4.3660 lei

Curs BNR liră sterlină

Lira sterlină este i ea în creștere! Banca Națională a României a oferit informații cu privire la valoarea monedei pe care o înregistrează azi, 30 martie.

1 liră sterlină = 5.4010 lei

Cursul valutar va fi actualizat la ora 13, atunci când vor fi afișate valorile exacte ale monedelor de astăzi, 30 martie.