Curs valutar BNR, 30 aprilie 2021. Euro câștigă din nou teren în fața leului

Publicat: 30/04/2021 | 08:41

Banca Națională a României a anunțat noul curs de referință al zilei de astăzi. Potrivit ultimelor informații, leul pierde din nou teren în fața monedei europene.

Cursul valutar interbancar afișat în această dimineață a oferit informații în timp real cu privire la valorile pe care le înregistrează monedele astăzi, 30 aprilie.

Potrivit ultimelor informații, euro câștigă din nou teren în fața leului și înregistrează o valoare mai mare decât cea din ziua precedentă. În aceeași situație se află și dolarul american, dar și lira sterlină, monede care au și ele o valoare mai mare decât cea de ieri, 29 aprilie.

Curs BNR euro

Așa cum vă spuneam, euro crește din nou astăzi și înregistrează o valoare mai mare decât cea din ziua precedentă. Moneda europeană câștigă din nou teren în fața leului, iar specialiștii sunt de părere că aceasta va continua să crească și în perioada următoare.

1 euro = 4.9268 lei

Curs BNR dolar american

La fel ca în cazul unui euro, și dolarul american crește astăzi și are o valoare mai mare, potrivit informațiilor afișate în timp real în cadrul cursului valutar interbancar.

1 dolar american = 4.0660 lei

Curs BNR liră sterlină

Aceeași creștere se înregistrează și în cazul lirei sterline. Banca Națională a României informează că moneda înregistrează astăzi, 30 aprilie, o valoare mai mare decât cea de ieri. Cu toate acestea, valorile monedelor se pot schimba până la ora 13, atunci când cursul valutar se va actualiza și vor fi afișate valorile fixe din această zi.

1 liră sterlină = 5.6675 lei

Sursă foto: Pixabay