Curs valutar BNR 30 aprilie 2020. Surpriză: Câți lei costă azi 1 euro

Publicat: 30/04/2020 | 07:37

Banca Națională a României a informat care este valoarea pe care o înregistrează mondele astăzi, 30 aprilie. Euro este din nou în creștere și se apropie de o valoare istorică și la fel se întâmplă și în cazul dolarului american și al lirei sterline. 

Specialiștii informează că euro, dolarul și lira sterlină sunt în creștere azi, 30 aprilie. Față de ziua precedentă, monedele înregistrează o valoare mai mare.

Curs BNR euro

Euro se apropie din nou de o valoare istorică! Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României prin intermediul cursului valutar interbancar, valoarea de azi a monedei europene este mult mai mare decât cea de ieri.

1 euro = 4.8406 lei

Curs BNR dolar american

La fel ca în cazul unui euro, și dolarul american este în creștere, după cum informează specialiștii. Cursul valutar interbancar afișat în această dimineață a scos la lumină faptul că moneda are o valoare mai mare azi decât ieri, 29 aprilie.

1 dolar american = 4.4585 lei

Curs BNR liră sterlină

Și lira sterlină este tot în creștere, potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României. Moneda înregistrează azi, 30 aprilie, o valoare mai mare decât cea de ieri.

1 liră sterlină = 5.5555 lei