Curs valutar BNR 3 august 2020. Început de săptămână în forță pentru moneda europeană! Cât a ajuns să coste azi 1 euro

Publicat: 03/08/2020 | 07:55

Banca Națională a României a transmis noul curs de referință al monedelor pentru ziua de azi, 3 august. Spre deosebire de vineri, moneda europeană este în creștere și înregistrează o valoare mai mare la începutul acestei săptămâni.

Potrivit informațiilor în timp real prezentate în cadrul cursului interbancar afișat în această dimineață, euro este din nou în creștere. Banca Națională a României a oferit informații și despre valorile pe care le înregistrează celelalte monede și inclusiv dolarul american și lira sterlină sunt în creștere.

Curs BNR euro

După cum vă spuneam, euro este din nou în creștere astăzi, 3 august. Potrivit informațiilor oferite de cursul valutar interbancar, moneda europeană înregistrează o valoare mai mare decât cea de vineri, din nefericire pentru românii cu rate și chirii plătite în euro.

1 euro = 4.8330 lei

Curs BNR dolar american

La fel ca în cazul unui euro, și dolarul american este în creștere. Potrivit informațiilor afișate în cadrul cursului valutar interbancar, dolarul american înregistrează azi, 3 august, o valoare mai mare decât cea de la sfârșitul săptămânii trecute.

1 dolar american = 4.1028 leii

Curs BNR liră sterlină

Lira sterlină este și ea în creștere, după cum informează cursul valutar interbancar din această dimineață. Cu toate acestea, valorile monedelor se pot modifica până la ora 13, atunci când cursul valutar va fi actualizat și vor fi prezentate valorile fixe ale monedelor de astăzi, 3 august.

1 liră sterlină = 5.3714 lei