Curs valutar BNR 26 iunie 2020. Românii au crezut că nu văd bine! Cât costă 1 euro la sfârșit de săptămână

Publicat: 26/06/2020 | 07:14

Banca Națională a României a oferit ultimele informații cu privire la valoarea pe care o înregistrează un euro astăzi, 26 iunie, dar și cu privire la valorile celorlalte monede. După câteva zile de creșteri semnificative, moneda europeană este tot în creștere azi și la fel e întâmplă și pentru dolar american și liră sterlină.

Potrivit informațiilor oferite de cursul valutar interbancar, euro este din nou în creștere. Moneda europeană înregistrează azi o valoare mai mare decât cea de ieri și același lucru se întâmplă și cu dolarul american și lira sterlină.

NU RATA – CÂND SE VOR IEFTINI GAZELE. ANUNȚUL FĂCUT DE VIRGIL POPESCU, MINISTRUL ECONOMIEI

Curs BNR euro

Euro este din nou în creștere, potrivit datelor oferite de Banca Națională a României. Moneda europeană câștigă teren pentru a treia zi consecutivă și se menține mai sus decât în ziua de ieri, 25 iunie.

1 euro = 4.8416 lei

Curs BNR dolar american

La fel ca în cazul unui euro, și dolarul american este în creștere față de ziua de ieri. Potrivit datelor oferite de Banca Națională a României, moneda înregistrează o valoare mai mare decât cea de ieri.

CITEȘTE ȘI – VIRGIL POPESCU, RĂZBOI DESCHIS CU FURNIZORII DE GAZE NATURALE. “O GOLĂNIE!” CE L-A DERANJAT PE MINISTRUL ECONOMIEI

1 dolar american = 4.3127 lei

Curs BNR liră sterlină

V-am spus deja că euro și dolarul american se plasează în pantă crescătoare, la sfârșit de săptămână. La fel se întâmplă și cu lira sterlină, căci moneda are și ea o valoare mai mare decât cea înregistrată ieri, după cum informează specialiștii. Cu toate acestea, valoarea monedelor se poate modifica până la ora 13:00, atunci când cursul valutar se va actualiza și vor fi afișate valorile fixe ale acestora.

1 liră sterlină = 5.3606 lei