Curs valutar BNR 26 februarie 2020. Nu s-a mai văzut așa ceva. Câți lei a ajuns azi 1 euro

Publicat: 26/02/2020 | 07:25

Banca Națională a României a oferit informații provizorii cu privire la valoarea pe care o au monedele astăzi, 26 februarie. După ce ieri a înregistrat din nou o valoare istorică, moneda europeană este tot în creștere și astăzi și trece de pragul de 4,8 lei. 

Specialiștii sunt de părere că euro se îndreaptă din nou pe o pantă crescătoare în ceea ce privește valoarea pe care o înregistrează. Moneda are o valoare mult mai mare decât cea de ieri, potrivit cursului valutar interbancar, căci a trecut de pragul de 4,8 lei și, după cum se anunță, se apropie ușor, ușor de pragul de 5 lei. Pe de altă parte, la fel se întâmplă și în cazul dolarului american și al lirei sterline.

Curs BNR euro

Euro a depășit pragul de 4,8 lei și, potrivit specialiștilor, se îndreaptă zilnic spre o cifră record. Spre deosebire de ziua de ieri, moneda europeană are o valoare mult mai mare.

1 euro = 4.8083 lei

Curs BNR dolar american

La fel se întâmplă și în cazul dolarului american! Potrivit datelor furnizate de cursul valutar interbancar afișat în această dimineață, moneda este în creștere și, spre deosebire de ziua de ieri, are o valoare mult mai mare.

1 dolar american = 4.4232 lei

Curs BNR liră sterlină

Și lira sterlină se află pe o pantă crescătoare! La fel ca ieri, moneda este în creștere și înregistrează o valoare mai mare astăzi, 26 februarie. Cu toate acestea, cifrele s-ar putea modifica la ora 13, atunci când cursul valutar va fi actualizat.

1 liră sterlină = 5.7453 lei