Curs valutar BNR 25 iunie 2020. Cea mai proastă veste pentru români! Cât a ajuns să coste azi 1 euro

Publicat: 25/06/2020 | 07:49

Banca Națională a României a oferit informații în timp real cu privire la valoarea pe care o înregistrează monedele astăzi, 25 iunie. Din păcate pentru toți românii, euro nu se oprește din creștere și astăzi atinge un nou prag. La fel se întâmplă și în cazul dolarului american și al lirei sterline!

Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, euro crește din nou în mod alarmant. Moneda europeană va fi într-o continuă creștere și zilele următoare, după cum punctează specialiștii. De asemenea, și lira sterlină și dolarul american sunt tot în creștere astăzi, 25 iunie.

NU RATA – FONDUL MONETAR INTERNAȚIONAL, ANUNȚ ÎNGRIJORĂTOR DESPRE ECONOMIA ROMÂNIEI

Curs BNR euro

După cum vă spuneam, euro este din nou în creștere. Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, moneda europeană înregistrează azi, 25 iunie, o valoare mai mare decât cea de ieri și va fi și zilele următoare într-o continuă creștere.

1 euro = 4.8397 lei

Curs BNR dolar american

La fel ca în cazul unui euro, și dolarul american crește astăzi și înregistrează o valoare mai mare, potrivit informațiilor afișate în această dimineață în cadrul cursului valutar interbancar.

CITEȘTE ȘI – PAPA FRANCISC, MESAJ IMPORTANT! „VINDECAREA OAMENILOR ESTE MAI IMPORTANTĂ DECÂT ECONOMIA”

1 dolar american = 4.3035 lei

Curs BNR liră sterlină

Nu în ultimul rând, vă prezentăm valoarea pe care o înregistrează azi o liră sterlină. Și această monedă este în creștere, potrivit informațiilor oferite de specialiști. Cu toate acestea, valoarea monedelor se poate modifica până la ora 13:00, atunci când cursul valutar se va actualiza și vor fi afișate valorile fixe ale acestora.

1 liră sterlină = 5.3417 lei