Curs valutar BNR 25 februarie 2020. 1 euro este aproape 5 lei

Publicat: 25/02/2020 | 07:27

Banca Națională a României informează că un euro a atins din nou pragul istoric! Moneda europeană a depășit valoarea de 4,8 lei și specialiștii susțin că este tot în creștere. Mai mult, potrivit informațiilor oferite de cursul interbancar afișat în această dimineață, și dolarul american, dar și lira sterlină sunt în creștere. 

Euro a atins un nou prag istoric! Potrivit informațiilor oferite de cursul valutar interbancar afișat în această dimineață, moneda europeană a depășit valoarea de 4,8 lei și este într-o continuă creștere. La fel se întâmplă și în cazul dolarului american și al lirei sterline.

Curs BNR euro

Din păcate pentru toți românii cu rate și chirii în euro, moneda europeană este din nou în creștere și azi, 25 februarie, a atins un nou prag istoric! Mai mult, specialiștii susțin că va fi în continuă creștere și se va apropia ușor de pragul de 5 lei.

1 euro = 4.8051 lei

Curs BNR dolar american

Dolarul american este și el în creștere! Potrivit informațiilor oferite de cursul valuat interbancar afișat în această dimineață, moneda are o valoare mult mai mare decât ieri, 24 februarie.

1 dolar american = 4.4252 lei

Curs BNR liră sterlină

Banca Națională a României informează că și lira sterlină este tot în creștere! Cursul valutar interbancar afișat în această dimineață arată că moneda are o valoare mai mare decât în ziua precedentă. Cu toate acestea, valoarea i se poate modifica până la ora 13, atunci când va fi afișat cursul valutar cu valorile fixe ale monedelor de azi, 25 februarie.

1 liră sterlină = 5.7242 lei