Curs valutar BNR 24 ianuarie 2020. Euro a depășit un nou prag. Câți lei costă azi 1 euro și 1 dolar

Publicat: 24/01/2020 | 07:59

Banca Națională a României a anunțat astăzi cursul de referință al monedelor. Astfel, azi, pe 24 ianuarie, euro este din nou în creștere, potrivit cursului interbancar afișat în această dimineață. 

Nici dolarul american și lira sterlină nu stau rău, căci și cele două monede sunt într-o ușoară creștere, în comparație cu ziua de ieri, 23 ianuarie. Banca Națională a României a transmis, în această dimineață, informații provizorii cu privire la valoarea pe care o au monedele astăzi.

Curs BNR Euro

Față de ziua de ieri, Banca Națională a României informează că astăzi, 24 ianuarie, un euro este în creștere și, în concluzie, înregistrează o valoare mai mare decât cea afișată ieri. Potrivit datelor oferite de cursul interbancar afișat în această dimineață, moneda este într-o continuă creștere.

1 euro = 4.7809 lei

Curs BNR dolar

Și dolarul american este în aceeași situație. Cursul interbancar afișat în această dimineață vorbește despre o creștere a monedei și, astăzi, 24 ianuarie, are o valoare mai mare decât cea înregistrată ieri.

1 dolar american = 4.3277 lei

Curs BNR Liră sterlină

Lira sterlină crește și ea astăzi, 24 ianuarie. Banca Națională a României a oferit informații în timp real, însă provizorii, despre valoarea pe care o înregistrează moneda. La ora 13:00, atunci când cursul valutar va fi actualizat este posibil ca lira sterlină să-și modifice valoarea înregistrată în această dimineață.

1 liră sterlină = 5.6781 lei

Cancan.ro vă oferă zilnic informații exacte despre cursul valutar și despre valoarea pe care o înregistrează monedele, în fiecare zi. Cursul valutar va fi actualizat la ora 13:00, atunci când va fi afișată valoarea fixă a monedelor.