Curs valutar BNR 23 iunie 2020. Nu este o eroare! Câți lei costă azi un euro

Publicat: 23/06/2020 | 07:58

Banca Națională a României a transmis cursul de referință al zilei de astăzi. Din păcate pentru românii cu rate și chirii în euro, moneda europeană crește din nou și înregistrează o valoare mai mare decât cea de ieri. 

Cursul interbancar din această dimineață a oferit informații în timp real cu privire la valorile pe care le înregistrează monedele. Spre deosebire de ziua de ieri, euro este din nou în creștere și înregistrează o valoare mai mare, din păcate pentru toți românii cu rate și chirii plătite în moneda europeană.

Potrivit informațiilor din această dimineață și dolarul, dar și lira sterlină se află tot în creștere.

Curs BNR euro

Euro este din nou în creștere! Banca Națională a României a oferit informații de ultim moment cu privire la moneda europeană, iar aceasta înregistrează azi, 23 iunie, o valoare mai mare decât cea de ieri.

1 euro = 4.8424 lei

Curs BNR dolar american

La fel ca în cazul unui euro, dolarul american crește și el astăzi. Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, moneda are o valoare mai mare decât cea pe care a înregistrat-o ieri, 22 iunie.

1 dolar american = 4.2992 lei

Curs BNR liră sterlină

Euro crește, dolarul crește, lira sterlină crește și ea! Potrivit informațiilor afișate în cadrul cursului valutar interbancar, moneda are și ea astăzi o valoare mai mare decât cea din ziua precedentă. Cu toate acestea, valorile monedelor se pot schimba până la ora 13:00, atunci când cursul valutar va fi actualizat și vor fi afișate valorile fixe ale acestora de astăzi, 23 iunie.

1 liră sterlină = 5.3600 lei