Curs valutar BNR 23 ianuarie 2020. Românii au crezut că s-a stricat panoul. Câți lei costă azi 1 euro

Publicat: 23/01/2020 | 08:31

Banca Națională a României a oferit ultimele informații cu privire la valoarea pe care o au monedele astăzi, 23 ianuarie. Cursul valutar interbancar afișat în această dimineață arată că, spre deosebire de ziua de ieri, euro este în creștere și la fel se întâmplă și în cazul lirei sterline și a dolarului american. 

Potrivit informațiilor oferite de cursul interbancar afișat în această dimineață, euro a atins un prag istoric! Moneda a înregistrat la primele ore valoarea de 4.7900 lei și specialiștii susțin că este într-o continuă creștere. La fel se întâmplă și în cazul dolarului american, dar și al lirei sterline.

Curs BNR Euro

Specialiștii anunță că moneda europeană este într-o continuă creștere! Astăzi, 23 ianuarie, un euro a ajuns din nou la un prag aproape istoric și înregistrează o valoare mult mai mare decât cea de ieri.

1 euro = 4.7900 lei

Curs BNR dolar

Același lucru se întâmplă și în cazul dolarului american. Moneda crește față de ziua de ieri și înregistrează o valoare mai mare. Specialiștii anunță că atunci când cursul valutar va prezenta valorile fixe ale monedelor, la ora 13:00, este posibil ca valoarea unui dolar să scadă.

1 dolar american = 4.3220 lei

Curs BNR Liră sterlină

Lira sterlină crește și ea astăzi, 23 ianuarie și are o valoare mai mare decât cea de ieri, potrivit datelor actualizate și afișate de cursul interbancar.

1 liră sterlină = 5.6710 lei

Cancan.ro vă oferă zilnic informații exacte despre cursul valutar și despre valoarea pe care o înregistrează monedele, în fiecare zi. Cursul valutar va fi actualizat la ora 13:00, atunci când va fi afișată valoarea fixă a monedelor.