Curs valutar BNR 23 aprilie 2020. Din păcate, s-a întâmplat. Câți lei costă azi 1 euro

Publicat: 23/04/2020 | 08:08

Banca Națională a României a oferit informații de ultimă oră cu privire la valorile pe care le înregistrează monedele astăzi, 23 aprilie. Din păcate, euro este din nou în creștere și se apropie cu pași repezi de un alt prag istoric. 

Din păcate pentru toți românii cu rate și chirii în euro, moneda europeană crește astăzi, 23 aprilie și înregistrează o valoare mai mare decât în zilele precedente. De asemenea, în creștere sunt și lira sterlină și dolarul american, potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României.

Curs BNR euro

Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, un euro este din nou în creștere azi, 23 aprilie și înregistrează valori mai mari decât în ziua precedentă. Mai mult, specialiștii sunt de părere că moneda europeană se apropie din nou de un prag istoric.

1 euro = 4.8410 lei

Curs BNR dolar american

În aceeași situație se află și dolarul american, căci și acesta este tot în creștere! Banca Națională a României informează, prin intermediul cursului interbancar afișat în această dimineață, că moneda are o valoare mai mare față de cea înregistrată ieri, 22 aprilie.

1 dolar american = 4.4760 lei

Curs BNR liră sterlină

Lira sterlină este și ea tot în creștere! Potrivit informațiilor afișate de cursul valutar interbancar din această dimineață, lira are o valoare mai mare față de cea înregistrată ieri. Cu toate acestea, valorile monedelor se pot modifica până la ora 13, atunci când cursul valutar va fi actualizat.

1 liră sterlină = 5.5223 lei