Curs valutar BNR 20 martie 2020. Din păcate, este adevărat! Cât a ajuns să coste azi 1 euro

Publicat: 20/03/2020 | 07:20

Euro este din nou într-o creștere alarmantă! Moneda europeană se apropie de pragul de 4,9 lei și specialiștii susțin că va fi, în continuare, în creștere! Și lira sterlină este în creștere, iar pe de altă parte, dolarul american este în scădere.

Banca Națională a României a afișat în această dimineață cursul de referință al monedelor de azi, 20 martie. Euro și lira sterlină se află din nou în creștere, spre deosebire de dolarul american, care înregistrează o valoare mai mică decât cea de ieri.

Curs BNR euro

Euro se află într-o continuă creștere! Atât zilele trecute, cât și azi, moneda europeană a înregistrat valori foarte mari, iar specialiștii susțin că acesta este numai începutul.

1 euro = 4.8484 lei

Curs BNR dolar american

Spre deosebire de moneda europeană, dolarul american este în scădere și azi, 20 martie, înregistrează valori mai mici decât în ziua precedentă, după cum informează Banca Națională a României, prin intermediul cursului valutar interbancar.

1 dolar american = 4.5027 lei

Curs BNR liră sterlină

Și lira sterlină, la fel ca în cazul unui euro, este în creștere. Potrivit informațiilor afișate în cadrul cursului valutar din această dimineață, moneda înregistrează valori mai mari decât în ziua precedentă.

1 liră sterlină = 5.2539 lei