Curs valutar BNR 20 ianuarie 2020. Da, e adevărat. Câți lei costă astăzi 1 euro

Publicat: 20/01/2020 | 09:04

Banca Națională a României a oferit primele informații despre valoarea pe care o au monedele astăzi, 20 ianuarie. Potricit cursului interbancar afișat în această dimineață, euro și dolarul sunt din nou în creștere, iar spre deosebire de acestea, lira sterlină este în scădere. 

Curs BNR Euro

Banca Națională a României a oferit, prin intermediul cursului interbancar, primele informații cu privire la valoarea pe care o înregistrează astăzi un euro. Astfel, moneda este în creștere, iar specialiștii susțin că se apropie din nou de un prag istoric.

1 euro = 4.7795 lei

Curs BNR Dolar

Cursul interbancar afișat în această dimineață a oferit informații și despre valoarea pe care o înregistrează astăzi, 20 ianuarie, un dolar. La fel ca în cazul unui euro, și dolarul american cunoaște o creștere față de ziua de vineri și înregistrează, deci, o valoare mult mai mare.

1 dolar = 4.3056

Curs BNR Liră sterlină

Banca Națională a României a oferit informații și despre valoarea pe care o are astăzi o liră sterlină. Spre deosebire de cursul valutar de vineri, care a arătat că lira sterlină avea o valoare mai mare, astăzi, 20 ianuarie, moneda scade.

1 liră sterlină = 5.5954

Cancan.ro vă oferă zilnic informații despre cursul valutar. Cursul valutar de astăzi, 20 ianuarie se va actualiza la ora 13:00, atunci când se va afișa valoarea fixă a mondelor.