Curs valutar BNR 20 aprilie 2021. Veste proastă pentru toți românii – euro se apropie de pragul de 5 lei

Publicat: 20/04/2021 | 08:28

Veste proastă pentru toți românii care au rate și chirii în euro. Moneda europeană mai are foarte puțin până va atinge pragul de 5 lei, după cum informează cursul valutar interbancar. Pe de altă parte, dolarul american și lira sterlină sunt în scădere față de ziua precedentă.

Banca Națională a României a anunțat noul curs de referință al zilei de astăzi. Euro cunoaște din nou o creștere față de ziua precedentă și se apropie de pragul de 5 lei, după cum informează specialiștii.

Mai mult, aceștia sunt de părere că moneda europeană va continua să fie într-o continuă creștere și în zilele ce urmează.

Curs BNR euro

Toți românii cu rate și chirii în euro se confruntă cu o mare problemă astăzi. Moneda europeană este în creștere și a depășit pragul de 4,9 lei. Mai mult, specialiștii BNR sunt de părere că euro va continua să înregistreze crșteri și în zilele următoare.

1 euro = 4.9254 lei

Curs BNR dolar american

Dacă euro este în creștere, în ceea ce privește dolarul american, lucrurile stau diferit. Astăzi, 20 aprilie, dolarul american este în scădere față de ziua precedentă și înregistrează o valoare mai mică. Cu toate acestea, valorile tuturor monedelor se pot schimba până la ora 13, atunci când cursul valutar va fi actualizat.

1 dolar american = 4.0838 lei

Curs BNR liră sterlină

La fel ca în cazul unui dolar american, lira sterlină scade și ea. Astăzi, 20 aprilie, moneda întregistrează o valoare mai mică față de ieri, 19 aprilie, potrivit informațiilor oferite de cursul valutar interbancar.

1 liră sterlină = 5.7166 lei

CANCAN.RO va actualiza acest articol la ora 13, atunci când va fi afișat cursul valutar și valorile fixe ale monedelor de astăzi.

Sursă foto: Pixabay