Curs valutar BNR 2 iunie 2020. Câți lei costă 1 euro astăzi

Publicat: 02/06/2020 | 08:15

Veste proastă pentru toți românii! Euro este din nou în creștere, potrivit cursului valutar interbancar afișat în această dimineață. Dolarul american este și el în creștere, iar lira sterlină cunoaște o scădere față de valoarea înregistrată vineri. 

Banca Națională a României a transmis valoarea pe care o înregistrează azi monedele, prin intermediul cursului valutar interbancar afișat în această dimineață. Spre deosebire de vineri, euro este din nou în creștere și are o valoare mai mare și la fel se întâmplă și în cazul dolarului american.

Pe de altă parte, lira sterlină înregistrează azi, 2 iunie, o valoare mai mică decât cea de vineri, anunță specialiștii.

Curs BNR euro

Euro este din nou în creștere, din păcate pentru românii cu chirii și rate plătite în moneda europeană. Spre deosebire de ziua de vineri, astăzi, 2 iunie, euro înregistrează o valoare mai mare.

1 euro = 4.8424 lei

Curs BNR dolar american

La fel ca în cazul unui euro, și dolarul american este în creștere și înregistrează o valoare mai mare decât cea de vineri, potrivit informațiilor oferite de cursul valutar interbancar afișat în această dimineață.

1 dolar american = 4.3513 lei

Curs BNR liră sterlină

Spre deosebire de valorile mai mari înregistrate azi, 2 iunie, de euro și dolarul american, lira sterlină este în scădere. Cu toate acestea, valorile monedelor s-ar putea modifica la ora 13, atunci când cursul valutar va fi actualizat și se vor stabili valorile fixe ale acestora.

1 liră sterlină = 5.4338