Curs valutar BNR 18 martie 2020. Euro, creștere alarmantă! Cât costă azi moneda europeană

Publicat: 18/03/2020 | 07:21

Banca Națională a României a transmis prin cursul de referință afișat în această dimineață, valoarea tuturor monedelor. Euro este din nou în creștere și a sărit de pragul de 4,8 lei. 

Specialiștii susțin că, în următoarea perioadă, euro o să fie într-o continuă creștere. Azi, 18 martie, moneda europeană a depășit pragul de 4,8 lei și la fel se întâmplă și în cazul lirei sterline, care este și ea în pantă crescătoare. Pe de altă parte, dolarul american scade!

Curs BNR euro

Azi, 18 martie, un euro a crescut și specialiștii sunt de părere că la fel se va întâmpla și în zilele următoare. Moneda europeană înregistrează o valoare mai mare decât cea afișată în zilele trecute.

1 euro = 4.8491 lei

Curs BNR dolar american

Spre deosebire de euro, dolarul american scade azi și înregistrează o valoare mai mică, pierzându-și destul de mult din valoarea înregistrată ieri, 17 martie.

1 dolar american = 4.3944 lei

Curs BNR liră sterlină

La fel ca în cazul unui euro, lira sterlină crește și ea azi, 18 martie și înregistrează o valoare mai mare decât în zilele precedente. Cu toate acestea, valoarea monedei se poate modifica până la ora 13, atunci când va fi afișat cursul valutar fix al acestei zile.

1 liră sterlină = 5.3219 lei