Curs valutar BNR 18 iunie 2020. Din păcate, nu este o eroare. Cât costă azi 1 euro

Publicat: 18/06/2020 | 07:22

Pentru a patra zi la rând în această săptămână, euro este în creștere și înregistrează valori tot mai mari. Potrivit datelor oferite de cursul valutar interbancar afișat în această dimineață, moneda europeană este într-o continuă creștere și la fel se întâmplă și în cazul unui dolar american. Pe de altă parte, lira sterlină scade!

Cursul valutar interbancar afișat în această dimineață a oferit detalii cu privire la valorile pe care le înregistrează monedele astăzi, 18 iunie. Astfel, pentru a patra zi la rând, euro crește și la fel se întâmplă și cu dolarul american, care înregistrează și el o valoare mai mare decât cea de ieri. Pe de altă parte, lira sterlină este în scădere față de ziua precedentă.

Curs BNR euro

Veste proastă pentru toți românii! Potrivit datelor oferite de Banca Națională a României, euro este din nou în creștere, din păcate pentru românii cu rate și chirii plătite în moneda europeană. Euro se află în creștere pentru a patra zi consecutivă, iar specialiștii sunt de părere că va continua să crească și în perioada următoare.

1 euro = 4.8362 lei

Curs BNR dolar american

La fel ca în cazul unui euro, dolarul american cunoaște și el o creștere astăzi, față de ziua precedentă. Astfel, moneda înregistrează azi, 18 iunie, o valoare mai mare decât cea de ieri, după cum informează cursul valutar interbancar.

1 dolar american = 4.2995 lei

Curs BNR liră sterlină

Dacă euro și dolarul sunt în creștere, nu se întâmplă la fel și în cazul lirei sterline. Potrivit datelor afișate în această dimineață în cadrul cursului valutar interbancar, moneda este în scădere față de ieri, 17 iunie și înregistrează o valoare mai mică. Cu toate acestea, valorile tuturor monedelor se pot modifica până la ora 13:00, atunci când cursul valutar va fi actualizat.

1 liră sterlină = 5.3954 lei