Curs valutar BNR 18 februarie 2020. Românii au crezut că e o eroare: Câți lei a ajuns azi 1 euro

Publicat: 18/02/2020 | 07:32

Banca Națională a României a afișat cursul de referință din această dimineață, iar monedele au suferit din nou modificări. Cursul interbancar arată că euro este din nou în creștere, iar lira sterlină și dolarul american se plasează pe aceeași pantă crescătoare. 

Vești proaste pentru toți românii! Specialiștii anunță că euro a crescut din nou, ceea ce le va îngreuna plata ratelor și a chiriilor. De asemenea, potrivit informațiilor oferite de cursul interbancar din această dimineață, și lira sterlină și dolarul american cresc și înregistrează valori mai mari decât cele de ieri, 17 februarie.

Curs BNR Euro

Euro este din nou în creștere, potrivit informațiilor oferite de cursul valutar interbancar din această dimineață. Moneda are valori mai mari față de ieri, iar specialiștii anunță că se apropie din nou de un prag istoric.

1 euro = 4.7788 lei

Curs BNR dolar

Și dolarul american este și el tot pe pantă crescătoare! Banca Națională a României informează că moneda înregistrează valori mai mari decât ieri, 17 februarie. Cu toate acestea, valoarea i se poate modifica până la ora 13, atunci când va fi afișată cea exactă, de către cursul valutar, după actualizarea acestuia.

1 dolar american = 4.4119 lei

Curs BNR Liră sterlină

Banca Națională a României informează că și lira sterlină este în creștere. Moneda înregistrează azi valori mai mari și specialiștii susțin că, în perioada următoare, tot creșteri va înregistra.

1 liră sterlină = 5.7333 lei 

Cancan.ro vă oferă zilnic informații exacte despre cursul valutar și despre valoarea pe care o înregistrează monedele, în fiecare zi. Cursul valutar va fi actualizat la ora 13:00, atunci când va fi afișată valoarea fixă a monedelor.