Curs valutar BNR 17 iunie. Leul se depreciază pentru a treia zi la rând. Cât costă azi 1 euro

Publicat: 17/06/2020 | 07:20

Banca Națională a României a oferit informații de ultim moment cu privire la valoarea pe care o înregistrează monedele astăzi, 17 iunie. Euro este în creștere pentru a treia zi la rând, din păcate pentru toți românii cu rate și chirii plătite în moneda europeană. 

Euro se află în creștere pentru a treia zi la rând, potrivit informațiilor oferite de cursul valutar interbancar afișat în această dimineață. Pe de altă parte, dolarul american este și el în creștere, iar lira sterlină în scădere.

Curs BNR euro

Euro se află în creștere pentru a treia zi consecutivă, potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României. Moneda europeană înregistrează azi, 17 iunie, o valoare mai mare decât cea de ieri.

1 euro = 4.8346 lei

Curs BNR dolar american

Spre deosebire de ziua de ieri, astăzi, 17 iunie, dolarul american înregistrează și el o valoare mai mare, după cum informează Banca Națională a României.

1 dolar american = 4.2912 lei

Curs BNR liră sterlină

Dacă euro și dolarul american sunt în creștere, lira sterlină este în scădere azi, 17 iunie. Moneda înregistrează o valoare mai mică decât cea afișată ieri de cursul valutar. Cu toate acestea, valorile monedelor se pot schimba până la ora 13:00, atunci când cursul valutar se va reactualiza.

1 liră sterlină = 5.3881 lei