Curs valutar BNR 17 februarie 2020. Vești triste pentru români. Câți lei costă azi 1 euro

Publicat: 17/02/2020 | 07:17

Un nou început de săptămână vine cu vești triste pentru toți românii! Cursul valutar interbancar anunță că euro este din nou în creștere astăzi, iar potrivit datelor furnizate de Banca Națională a României, inclusiv lira sterlină și dolarul american se plasează pe pantă crescătoare. 

Banca Națională a României a oferit informații de ultimă oră cu privire la cursul valutar de astăzi. Monedele sunt din nou în creștere față de ziua de vineri și, potrivit cursului interbancar afișat în această dimineață, euro este moneda care crește cel mai mult. Cu toate acestea, valorile monedelor se po modifica până la ora 13, atunci când va fi afișată valoarea exactă a acestora de astăzi, 17 februarie.

Curs BNR Euro

Euro este din nou în creștere, potrivit informațiilor furnizate de cursul interbancar, în această dimineață. Moneda are valori mai mari față de ziua de vineri, din nefericire pentru românii cu rate și chirii în euro.

1 euro = 4.7708 lei

Curs BNR dolar

Și dolarul se află pe o pantă crescătoare! Specialiștii îl plasează astăzi, 17 februarie, cu valori mai mari față de ziua de vineri. Cu toate acestea, valoarea monedei se poate modifica la ora 13, atunci când cursul valutar va afișa valorile fixe ale monedelor.

1 dolar american =  4.4016 lei

Curs BNR Liră sterlină

Lira sterlină crește și ea astăzi! Cursul valutar interbancar a oferit informații provizorii cu privire la valoarea pe care o înregistrează moneda astăzi, 17 februarie.

1 liră sterlină = 5.7412 lei

Cancan.ro vă oferă zilnic informații exacte despre cursul valutar și despre valoarea pe care o înregistrează monedele, în fiecare zi. Cursul valutar va fi actualizat la ora 13:00, atunci când va fi afișată valoarea fixă a monedelor.